Eräänä päivänä harjatessani tyttäreni hiuksia, huomasin hänen katselevan minua vaivihkaa peilistä. Lopulta hän kysyi voisimmeko ottaa kuvan yhdessä. Tiedustelin syytä tähän minut hieman yllättäneeseen kysymykseen. Sen kuultuani ymmärsin kuitenkin jotain tärkeää. ”Äiti..”, hän sanoi ”..tahtoisin säästää sen kuvan omille lapsilleni, jotta hekin tietäisivät miltä sinä näytit kun olin lapsi.”

Kuten useimmilla, on minullakin tuhansia kuvia lapsistani. Harvassa kuitenkin ovat ne, joissa itse olen läsnä. Puhumme usein siitä kuinka kipeästi haluamme muistaa lapsemme kaikkine piirteineen ja eleineen. Mutta myös he haluavat ja ansaitsevat muistaa meidät. 

Lapset kasvavat ja heidän muistonsa haalistuvat. Heidän jokapäiväisistä kokemuksistaan tulee kertomiamme tarinoita sekä kuvia joita heille näytämme. Valokuvat ovat keino auttaa heitä muistamaan niin paljon kuin mahdollista ajastamme yhdessä, täyttää heidän menneisyytensä lämmöllä, rakkaudella ja merkityksellä.

Näistä ajatuksista syntyi Motherbloom. Halusta juhlia ja arvostaa äitiyttä. Ikuistaa perheenne sellaisena kuin haluatte sen muistaa.
ABOUT ME

ALL TIME FAVORITES

- Perheeseemme kuuluu minun lisäkseni mieheni, kaksi lastamme sekä terrieri.
- Esikoisemme täyttää tänä vuonna 7 - ja nuorimmaisemme 4 vuotta.
- Inspiroidun luonnosta,  taiteesta ja tunteista.

- Lämpimät kesäillat
- Hitaat ja huolettomat aamut
- Metsäretket lasten kanssa