Olen luonnonvaloon erikoistunut hääkuvaaja. 
 
Oli suunnitelmissanne sitten suuret sukujuhlat, intiimi vihkitilaisuus tai mitä vain siltä väliltä, on minulle suuri kunnia, että harkitsette minua kuvaamaan juhlaanne. Hääkuvauksessa minulle on tärkeää, että saan ikuistaa rakkaidenne kanssa jaetut hetket aikaa kestävällä tavalla. Tavalla, joka välittää mahdollisimman kauniilla ja todenmukaisella tavalla hääpäivänne aikana koetut tunteet vielä seuraaville sukupolville.

Hääpäivänänne toivon, että voitte keskittyä olennaiseen; toisiinne sekä vieraisiinne. Siksi teen kaikkeni, jotta hääkuvauksenne olisi teille mahdollisimman helppo kokemus. Kuvauksen aikataulu ja sisältö suunnitellaan aina teidän toiveitanne kuunnellen.  


Hei! Minä olen Laura.

Ota yhteyttä

Hinnasto

Kuvaamiani häitä

01.

Aamun valmistautuminen.

Hääpukuun pukeutuminen, hääseurueen kanssa nostettu kuohuviinimalja, viimeiset silaukset. Hääpäivän aamun  odottavassa tunnelmassa on aina ripaus taikaa!

02.

First look

Yhteinen hetki ennen vihkimistä, piilossa muiden katseilta. Nämä hetket ovat  tunnetta täynnä.

03.

Vieraiden ikuistaminen

Vieraat tekevät juhlan.  Hääparille tärkeiden ihmisten ikuistaminen on ehdottomasti häiden parasta antia! Kun palaatte hääpäivänne tunnelmiin, haluan, että voitte nähdä päivän aikana koetut hymyt, onnenkyyneleet ja liikutuksen hetket juuri kuten ne tapahtuivat.

HÄÄPÄIVÄN LEMPIHETKENI