Olen luonnonvaloon erikoistunut hää- ja henkilökuvaaja. Asumme perheeni kanssa Tuusulassa, Uudellamaalla. Potrettikuvauksia teen pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla ja hääkuvauksia ympäri Suomen. 

Hääkuvauksessa minulle on tärkeää, että saan ikuistaa rakkaidenne kanssa jaetut hetket aikaa kestävällä tavalla. Tavalla, joka välittää mahdollisimman kauniilla ja todenmukaisella tavalla hääpäivänne aikana koetut tunteet vielä seuraaville sukupolville. 

Paljon onnea tulevien häidenne johdosta! Oli suunnitelmissanne sitten suuret sukujuhlat, intiimi vihkitilaisuus tai mitä vain siltä väliltä, on minulle suuri kunnia, että harkitsette minua sitä ikuistamaan.

Hääpäivänänne toivon, että voitte keskittyä olennaiseen; toisiinne sekä vieraisiinne. Siksi teen kaikkeni, jotta hääkuvauksenne olisi teille mahdollisimman vaivaton kokemus. Kuvauksen aikataulutus ja sisältö suunnitellaan aina teidän toiveitanne kuunnellen.  


Hei! Minä olen Laura.

TUTUSTU PORTFOLIOONi

hääkuvausHINNASTO 

01.

Aamun valmistautuminen.

Hääpukuun pukeutuminen, hääseurueen kanssa nostettu kuohuviinimalja, viimeiset silaukset. Hääpäivän aamun  odottavassa tunnelmassa on aina ripaus taikaa.

02.

First look

Yhteinen hetki ennen vihkimistä, piilossa muiden katseilta. Nämä hetket ovat  tunnetta täynnä.

03.

Vieraiden ikuistaminen

Vieraat tekevät juhlan.  Hääparille tärkeiden ihmisten ikuistaminen on ehdottomasti häiden parasta antia! Kun palaatte hääpäivänne tunnelmiin, haluan, että voitte nähdä päivän aikana koetut hymyt, onnenkyyneleet ja liikutuksen hetket juuri kuten ne tapahtuivat.

HÄÄPÄIVÄN LEMPIHETKENI