info & hinnasto

Maple Photography Co.

Haluaisin kertoa muutaman asian kuvauksen varaamisesta, sen kulusta ja omasta lähestymistavastani perhekuvauksiin.

Sen sijaan, että kuvanne olisivat ainoastaan kauniita katsella, toivoisin, että ne olisivat teille vielä hieman enemmän. Henkilökohtaisia ja muistoja herättäviä. Olisikin mukavaa jos kertoisit varausksen yhteydessä hieman perheestänne,  olisi mukavaa oppia hieman tuntemaan teitä!


Itse kuvaustilanteesta haluan luoda teille hetken, jossa saatte keskittyä kameran sijasta tosiinne. Kuvaus kestää noin yhden tunnin ja rakentuu yhdessä tekemiselle. Koen, että lapset ovat parhaimmillaan heille kiintoisien asioiden parissa, joten kuvaus vietetään ympäristöä tutkien, hassutellen ja välillä lapset syleilyyn napaten. Ohjaan teitä tarvittaessa läpi kuvauksen, joten teidän tarvitsee vain nauttia toistenne länsäolosta ja heittäytyä hetkeen.

Helpoin tapa varata kuvaus on lähettää minulle viesti joko sivujeni yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta. 
Kuvaus toteutetaan yleensä miljöössä, mutta myös muu teille tärkeä paikka, kuten kotinne antaa kauniit ja näköisenne raamit kuvaukselle.

"kuvaus vietetään ympäristöä tutkien, hassutellen ja välillä lapset syleilyyn napaten..."

Info & hinnasto

Olen koostanut kolme kuvauspakettia joista voitte valita teille sopivimman kokonaisuuden. Paketin voit valita vasta kuvauksen jälkeen, kuvien valitsemisen yhteydessä. Rakastan taltioida kuvauksen aikana myös pieniä yksityiskohtia sekä ympäristöä, jotka tuovat mielestäni tarinalle kontekstin sekä  syvyyttä. Suosittelenkin lämpimästi panostamaan kokonaiseen galleriaan.  

Perhekuvauspaketit alkaen €350

HINNASTOT

SISÄLTÄÄ 5 VALITSEMAANNE KUVAA DIGITAALISESSA MUODOSSA 

+ 20 X30 KOKOISEN PRINTIN VALITSEMASTANNE KUVASTA.

5 kuvaa

Sisältää 15 valitsemaanne kuvaa digitaalisessa muodossa

+ 20 x30 kokoisen printin valitsemastanne kuvasta.

SISÄLTÄÄ kaikki gallerianne kuvat DIGITAALISESSA MUODOSSA
 
+ 20 X30 KOKOISEN PRINTIN VALITSEMASTANNE KUVASTA.

Kuvauspaketit vuodelle 2020

Jokainen kuvaus sisältää kuvauksen suunnittelun, noin yhden tunnin mittaisen kuvauskokemuksen, parhaiden kuvienne käsittelyn sekä mahdollisuuden kuvienne esikatseluun.

450 €

350 €

550 €

15 kuvaa

koko galleria

lähetä viesti

Mitä sinä toivoisit muistavasi?