SINULLE JOKA tahdot MUISTAA.

Katsellessani kuvia esikoisemme vauva-ajalta,  hauskojen muistojen lisäksi mieleeni nousee myös tietynlainen haikeus. Tiedättekö? Lapset kasvavat ja muistot haalistuvat.

Onneksi minulla on valokuvat. Nuo kuvat, joissa pienet pulleat sormet kietoutuvat omiini ikuisesti ovat aarteeni. Ne pysäyttivät ajan ja antavat minulle mahdollisuuden palata noihin hetkiin yhä uudelleen. Ydinajatukseni valokuvauksen suhteen onkin melko yksinkertainen; jos rakastat sitä, ikuista se.

Valokuvaajana pyrin tuottamaan ajattomia kuvia, jotka kertovat juuri teidän tarinaanne. Jokainen kuvaus on uniikki ja ainutlaatuinen, yhdessä teidän kanssanne suunniteltu.

Visuaalisesti kuvaustyylini on pehmeä ja käytän kuvissani vaaleita, luonnollisia sävyjä. Minua inspiroi erityisesti filmikuvien jäljittelemätön fiilis ja siksi kuvaan digikameran lisäksi usein myös filmille. Jäykköjen poseerausten sijaan suosin rennompaa otetta ja teen kaikkeni, ettei teidän tarvitsisi jännittää kuvaustilannetta.

Mielestäni valokuvat heräävät eloon aivan uudella tavalla kun ne painetaan laadukkaiksi kuvatuotteiksi. Haluan, että pääsette nauttimaan kuvistanne mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja siksi jokaiseen kuvauspakettiini kuuluu joku käsin kosketeltava kuvatuote.
Näin ne kestävät tuleville sukupolville ja ilahduttavat vielä pitkään. 

ajattomia valokuvia,

hauska tutustua!

MINÄ OLEN LAURA 

Olen luonnonvaloon erikoistunut hää- ja henkilökuvaaja. Asun tällä hetkellä Varsinais-Suomessa, mutta olen käytettävissä ympäri maailman.
Työssäni minulle on tärkeintä tunteiden taltioiminen ajattomiksi muistoiksi. Hääkuvauksien lisäksi rakastan taltioida myös perheitä ja ihmisiä eri elämän vaiheissaan  Kiitos sinulle kun löysit sivuilleni, toivottavasti pidät näkemästäsi.  Olisi ihana kuulla sinusta ja tavata vaikka kahvin äärellä!

lisää minusta

Kuva: Susanna Nordvall photography


Asumme maaseudun rauhassa perheeni kanssa, johon kuuluu mieheni ja itseni lisäksi kaksi lastamme; Iiris ja Arlo.  Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni parissa, ruuan laittamista ja uppoutumista hyvään kirjaan. Salaa haaveilen pienestä maatalosta oliivipuiden keskellä, Italian auringon alla. A girl can dream, right?

Valokuvaus on aina ollut intohimoni ja tärkeä osa elämääni, lastemme syntymän jälkeen sen merkitys on kuitenkin korostunut entisestään. Pienet arkiset hetket ovat  saaneet suuremman merkityksen, kun on ymmärtänyt kuinka ohikiitäviä ja arvokkaita ne todellisuudessa ovatkaan.  

  

historia

"ONE OF THE BEAUTIFUL EFFECTS OF LIVING YOUR PASSIONS IS THAT IT INSPIRES OTHERS TO LIVE THEIR OWN."

historiaa

est. 2014

Tutustuin valokuvauksen maailmaan nuorena, vanhempieni ilmoitettua minut filmikuvaus-kurssille. Muistan edelleen elävästi pimiöhuoneen rauhoittavan hämyn ja kemikaalien miedon tuoksun. Noista ajoista lähtien valokuvaus on ollut sekä intohimoni, että turvasatamani. 

Hyppäsin kohti tuntematonta vuoden 2014 lopulla lähtiessäni hakemaan vastausta pitkään mielessäni pyörineeseen kysymykseen, olisiko valokuvaajan ammatti minulle se oikea.  Aloitin matkani kuvaamalla pääasiallisesti lapsia sekä perheitä. Ajan kanssa tutstuin myös hääkuvaukseen, joka haastavuudestaan huolimatta varasti sydämeni täysin.

Tänä päivänä voin sanoa, että vuosien takainen hyppy tosiaan kannatti - olen oppinut suunnattoman paljon niin valokuvauksesta, että itsestäni. Näiden vuosien aikana olen päässyt todistamaan ihmiselämän huippuhetkiä; tuoreen äidin onnea ja hääpäivien tunteiden kirjoa. Erityisen onnellinen olen pitkien asiakassuhteiden syntymisestä. Se, että olen päässyt todistamaan häitänne, lapsienne ensimmäisiä päiviä ja kasvamista tekee minusta etuoikeutetun ja kiitollisen.
Suuri kiitos siis menneille ja tuleville asiakkailleni luottamuksesta!

takaisin

@LAURASAVOIR

instagram

FINE ART PHOTOGRAPHY

Finland and beyond