Kuvatessani vuosien mittaan lukuisia perheitä, huomasin, että eniten sydäntäni lähelle nousivat ne kuvat, jotka kertoivat lapsen ja äidin välisestä siteestä. Lopulta ne puhuttelivat minua niin kovaa, että päätin seurata sydäntäni ja nostaa äitiyden kuvieni tärkeimmäksi teemaksi.  

Äitiyskuvaus on sinulle, joka haluat muistaa tämän hetken elämästänne ja jättää siitä kauniin muiston lapsillesi. Uskon, että jokaisella äidillä on ikuistamisen arvoinen tarina kerrottavana. Kuvaus sopii  äideille eri elämänvaiheisseen. Olet tervetullut ikuistamaan niin perheesi, odotuksesi kuin vaikkappa aikuisiän potretit oman äitisi kanssa. Haluan painottaa, että kuviin ovat ehdottomasti tervetulleita myös isät. 

Minulle on tärkeää luoda valokuvia, jotka ovat aidosti merkityksellisiä. Valokuvia, jotka eivät ole vain todiste siitä miltä näytitte, vaan myös kaunis muisto siitä mitä tuolloin tunsitte. Kuvieni inspiraatio kumpuaakin erityisesti niistä asioista, joita itse tahtoisin äitinä muistaa. Pienistä yhteisistä hetkistä, hellyyden osoituksista ja aidosta läsnäolosta.

Pyrin läpi kuvauksen  ohjaamaan teitä luonnollisesti ja pehmeästi. Kuvaus kanssani ei sisällä perinteisiä, jäykköjä poseerauksia vaan  kulkee vahvasti omalla painollaan ja lasten tahtiin. Kuvaustyylini on  tarinankerronnallinen. Lopullinen kuvagallerianne sisältää noin 70 valokuvaa, jotka kertovat teidän tarinaanne.


Sinulle, joka koet tärkeäksi muistaa tämän hetken elämästänne ja jättää heille muiston siitä, kuinka rakastettuja he ovat.

motherhood exhausts me, overwhelms me and breaks me.

and then, it awakens me.

"